Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 21 okt 2016 / 20:50 uur

Kanye West voelt zich beledigd door Jay-Z

Kanye West heeft het helemaal gehad met zijn vriend Jay-Z. Dat liet hij openlijk merken tijdens een concert in Seattle. Dit meldt Daily Mail.

De rapper is verongelijkt over de luchtige reactie van Jay-Z op de overval op Kim Kardashian, eerder deze maand in Parijs. Kanye vindt dat Jay-Z langs had moeten komen. „Bel me niet na de overval om te vragen hoe het gaat. Wil je weten hoe het gaat? Kom dan bij me thuis”, riep de rapper on stage.

Album

Kanye liet het hier niet bij. Hij vond het ook belachelijk dat zijn kinderen North en Saint nooit met Blue Ivy, het dochtertje van Jay-Z en Beyonce, hebben gespeeld. Volgens Daily Mail gaan de twee al tijden niet goed meer met elkaar om. Ze zouden samen met Drake een album opnemen, maar Jay-Z trok zich op het laatste moment terug. Kanye denkt te weten hoe het komt: het album zou gestreamd worden op Apple Music, terwijl Jay-Z de eigenaar is van streamingdienst Tidal… Ruzie in de tent.

Kanye lijkt het moeilijk te hebben met de stroeve band tussen de twee. „Dit doet me pijn. Elke keer als ik optreed en het nummer Ni**as in Paris perform, denk ik hieraan. Aan de muziek, de kunst en de fans. Hoe hard wij gingen.” Hoe Jay-Z over Kanye denkt op dit moment is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kanye West voelt zich beledigd door Jay-Z
Sluiten