Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Entertainment 4 okt 2016 / 19:12 uur

Grumpy Cat heeft eigen beeld in Madame Tussauds DC

Madame Tussauds DC heeft sinds dinsdag officieel het allerleukste wassen beeld ooit. Grumpy Cat heeft daar namelijk haar eigen beeldje gekregen.

De poes was dinsdag op bezoek in het bekendste wassenbeeldenmuseum van de wereld en ging daar onder andere op de foto met beroemdheden als Abraham Lincoln en Ronald Reagan. Ook zat ze aan tafel in het Witte Huis en kreeg zij – natuurlijk – als allereerste haar eigen beeld te zien.

Of de poes enthousiast was? Aan haar beroemde gezicht was het niet te zien. Het is niet het allereerste beeld van de poes in een Madame Tussauds: in San Francisco staat al enige tijd een kopie van de misschien wel beroemdste kat ter wereld.

Musicaldebuut

Grumpy Cat heeft sowieso een feestelijke week achter de rug. Vrijdag maakte ze haar musicaldebuut op Broadway, op het podium van de musical Cats. De poes werd daar benoemd tot ‘erekat’.

Volgens de woordvoerder van Grumpy Cat had ze een gepaste reactie op het eerbetoon: „Geselecteerd zijn als eerste echte poes die optreedt in Cats op Broadway was een eer. Ik haat het”, meldde ze in haar verklaring in de New York Post.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Grumpy Cat heeft eigen beeld in Madame Tussauds DC
Sluiten