Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 5 okt 2016

Durven acteurs MeesterSpion te reizen in de tijd?

In de familiefilm MeesterSpion, vanaf woensdag 5 oktober in de bios, ontwaakt Simon nadat hij in 1973 ingevroren werd. De ex-spion moet een oude misdaadzaak uit zijn jaar 1973 oplossen. Drie acteurs en Maan (zangeres van de filmtrack) over durven reizen in de tijd.

Beau durft niet vooruit

Beau Schneider is de ontwaakte ex-spion, een soort James Bond in een blauw Dafje in plaats van een Aston Martin. „Terug naar de jaren vijftig, zestig of zeventig lijkt me leuk. Mijn vader is al 82 jaar en ik vraag hem altijd over die tijden. Vooruit in de tijd reizen wil ik nooit, als je teruggaat kun je minder voor verrassingen komen te staan. Vooruit lijkt me heel erg eng. Al voel ik nu wel meteen een goede serie aankomen, haha.”

Durven acteurs als in MeesterSpion te reizen in de tijd?
Beau Schneider.

Stijn tevreden met nu

Stijn van der Plas is Tim, die Simon in het spannende avontuur MeesterSpion probeert te helpen. Hij was een van de Billy’s in de musical Billy Elliot. „Ik denk niet dat ik in de tijd zou willen reizen. Dan ben ik niet meer bij mijn familie en vrienden, maar dan zie je natuurlijk ook hoe je zelf bent. Terug in de tijd reizen, hmmm, misschien wel. Maar dan vind ik dat je niet de toekomst moet kunnen veranderen. Ik vind het wel spannend om over na denken.”

Durven acteurs als in MeesterSpion te reizen in de tijd?
Stijn van der Plas.

Nienke echt superbenieuwd

Nienke de la Rive Box is presentatrice van Het Klokhuis en opgeleid als actrice. Zij speelt Karin van de Geheime Dienst. „Oh man, ik ben superbenieuwd naar reizen in de tijd. Ik zou terug willen, bijvoorbeeld naar de Middeleeuwen waarin iedereen op een paardreed. We hebben echter nog nooit iemand uit de toekomst ontmoet, dus dat moet het bewijs zijn dat reizen in de tijd helaas niet kan.”

Durven acteurs als in MeesterSpion te reizen in de tijd?
Nienke de la Rive Box.

Maan naar de hippietijd

The Voice of Holland-winnares Maan heeft de filmtrack Give You All I Got gezongen en er, met de blauwe Daf, een video-clip bij gemaakt. ,,Reizen in de tijd lijkt me leuk, vooral even teruggaan naar de hippietijd lijkt me lachen. Of iets later, dat ik uit ga en dan alleen maar disco van bijvoorbeeld Earth, Wind and Fire hoor. Dat is toch tof? Leuke film trouwens!”

Durven acteurs als in MeesterSpion te reizen in de tijd?
Maan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Durven acteurs MeesterSpion te reizen in de tijd?
Sluiten