Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 30 okt 2016 / 18:00 uur

Dit deed Bowie toen hij jouw leeftijd had

Iedereen die de twintig gepasseerd is, heeft het wel meegemaakt. Die fase in je leven waarop alle nieuwe beroemdheden (sporters, zangers, acteurs) ineens jonger zijn dan jij en dat je denkt: wat heb ik eigenlijk met mijn leven gedaan? Speciaal voor de mensen die daar niet goed tegenkonden is er nu de site supbowie.com.

Het concept is simpel, je vult er je leeftijd in en ziet wat Bowie deed toen hij even oud was als jij. Zo leer je dat hij toen hij twee jaar oud was al de tekst van ABC van the Jackson Five feilloos mee kon zingen. Op zijn achtste werd zijn muzikale talent al als ver bovengemiddeld beschouwd en toen hij zeventien was, kende hij zijn eerste release.

Uiteraard bevatte niet elk jaar van leven een geweldige mijlpaal. Dus staan er ook wat alledaagsere gebeurtenissen. Zoals het ongeluk dat hij meemaakte op zijn vijfde met een kop thee, waardoor hij geen thee meer wilde drinken gedurende de rest van zijn leven. Of dat hij op zijn 32e een klap van Lou Reed in het gezicht kreeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit deed Bowie toen hij jouw leeftijd had
Sluiten