Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 26 okt 2016 / 20:55 uur

André Hazes jr vader van eerste zoon

Het is groot feest in huize Hazes. André Hazes en zijn vriendin Monique Noël zijn dinsdagavond de trotse ouders geworden van een zoontje. Net als zijn vader en natuurlijk legendarische opa heet de kleine André.

Op Instagram heeft de kersverse vader met trots een foto van hem, zijn vriendin Monique en de kleine gedeeld. „Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem’’, schrijft de zanger en presentator bij de foto.

Hazes heeft veel respect voor moeder Monique. „Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.’’

Het stel maakte in mei bekend in verwachting te zijn. Later werd ook duidelijk dat de kleine, naar goed gebruik, André zou gaan heten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
André Hazes jr vader van eerste zoon
Sluiten