Lisa.Vermeij
Lisa.Vermeij Entertainment 4 sep 2016

Zanger Ne-Yo bezoekt coffeeshop in Amsterdam

Amsterdam is een populaire bestemming voor bekendheden. En een dagje aan de hoofdstad is dan pas compleet als zij een bezoek hebben gebracht aan een coffeeshop. Zanger Ne-Yo was vandaag in het centrum van Amsterdam te vinden voor een hapje en een jointje.

De zanger bracht een bezoek aan coffeeshop Greenhouse aan de Haarlemmerstraat. De Greenhouse is een bekende spot voor artiesten, Ne-Yo is er al een keer of vijf geweest. ,,Het is natuurlijk een uniek fenomeen in de wereld, in Amerika is het wel gelegaliseerd maar er zijn geen plekken om het samen te gebruiken en leuk te chillen”, verklaart eigenaar Joa tegen AT5.

Ne-Yo is in Nederland omdat hij vandaag een optreden had op het ‘urban music festival’ Festival in Amsterdam-Zuidoost. De zanger ging niet alleen naar de coffeeshop, hij nam Kid Ink en Jeremih met hem mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zanger Ne-Yo bezoekt coffeeshop in Amsterdam
Sluiten