Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 20 sep 2016 / 08:10 uur

Presentatrice schrikt van tampon-quote Amy Schumer

De Amerikaanse cabaretier Amy Schumer heeft de presentatrice van E! News aardig in verlegenheid gebracht door op de rode loper te onthullen dat ze behalve een jurk van Vivienne Westwood, ook ‘een tampon’ droeg naar de Emmy Awards. E!’s Giuliana Rancic wist niet waar ze moest kijken toen Schumer haar mededeling deed.

De voor maar liefst vier Emmy Awards genomineerde Schumer had sowieso de avond van haar leven. Op haar Instagram-account is te zien dat ze als een soort fan met allerlei sterren op de foto is geweest. Hieronder een selectie van de kiekjes die de succesvolle cabaretiere boven haar bed kan hangen. Een leuk aandenken, aangezien ze geen van haar nominaties kon verzilveren.

https://www.instagram.com/p/BKhbSxRB5YG/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Presentatrice schrikt van tampon-quote Amy Schumer
Sluiten