Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 6 sep 2016 / 20:51 uur

Limburgse kermis boos op weglopende Lil’ Kleine

Lil’ Kleine heeft opnieuw een organisatie pissig gemaakt. De kleine rapper gaf maandagavond namelijk een nogal ‘klein’ optreden op de kermis in het Limburgse Meijel: na tweeënhalve minuut liep hij weg van het podium, omdat hij werd bekogeld met bier.

Hoewel de organisatie een metershoog hek voor het podium plaatste en zeven man beveiliging inzette, bleef een bierdouche Lil’ Kleine deze keer niet bespaard. „Ik weet niet van wie die kwam, maar ik heb 1,2,3,4-duizend euro verdiend. Later!” riep de rapper, waarna hij het podium na tweeënhalve minuut weer verliet.

Schandalig

Volgens organisator Ronald van Tilborg, die een interview gaf aan L1, heeft de rapper de bierdouche echter zelf uitgelokt. „Wat hij hier heeft gedaan is ronduit schandalig”, aldus de organisatie tegen L1.

„Zo kun je niet met je fans en organisatie omgaan. Dan moet je geen tentfeesten en geen optredens meer doen. Dan moet je gewoon muziek maken in je studio.”

Zelf uitgelokt

Volgens Van Tilborg heeft Lil’ Kleine zelfs tijdens zijn korte optreden om een bierdouche gevraagd, zodat hij lekker naar huis kon. „Dan ben je als artiest zijnde echt fout bezig en dan maak je zelf de fout.”

„Hij is er door de struiken met zijn dikke bak vandoor gegaan. Hij heeft zelfs nog een boom geraakt. Een hele bizarre situatie als je alles bij elkaar bekijkt.”

Niet meer welkom

De manager van Lil’ Kleine was onbereikbaar voor commentaar. De organisatie is echter nog niet klaar met Lil’ Kleine en eist geld terug. Volgens Van Tilborg is de kleine rapper volgend jaar in ieder geval niet meer welkom op de kermis.

Reageer op artikel:
Limburgse kermis boos op weglopende Lil’ Kleine
Sluiten