Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 1 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Ga jij met Metro naar Red Hot Chili Peppers?

Misschien kijk je uit naar het grote Red Hot Chili Peppersconcert in november in Ziggo Dome in Amsterdam. Echter, twee Metro-lezers zullen Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith en Josh Klinghoffer eerder zien; veel eerder.

Kleine gig

Al op 6 september nemen Warner Music en Metro twee gelukkigen mee naar Berlijn, waar de funkrappunkpoppers in relatief kleine gig hebben in Kraftwerk. Het optreden zal er ongetwijfeld in het teken staan van het nieuwe album The Getaway, maar Red Hot Chili Peppers zonder klassiekers, nee dat gaat niet samen. We zijn op dit moment ook precies 25 jaar na het doorbraakalbum Blood Sugar Sex Magik.

Kun jij op 6 september? Doe dan mee! De winnaar en degene die hij of zij wil meenemen, reizen – met Metro en Warner Music – per vliegtuig of trein naar Berlijn. Dat is op dit moment nog niet bekend. Zij krijgen er ook een hotelovernachting bij.

Prijsvraag gesloten

De prijsvraag is inmiddels gesloten. Yvonne uit Hoogeveen zal Metro met haar dochter in Berlijn vertegenwoordigen.

Voor wie de prijsvraag niet won: het concert van Red Hot Chili Peppers in Berlijn zendt Metro 6 september uit op Metronieuws.nl. Zo ben je er toch een beetje bij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.