Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Entertainment 21 sep 2016 / 16:44 uur

Carice en Guy delen eerste babyfoto’s van Monte

Leuk nieuws! Acteurskoppel Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce hebben op Twitter en Instagram foto’s gedeeld van hun eerste wandelingetje met zoontje Monte. Op de plaatjes is te zien hoe de kersverse -en zichtbaar dolgelukkige- ouders met de kinderwagen een ommetje maken door het bos. Ook Monte is op een van de plaatjes te zien.

„Finally a nice quiet stroll out in the world”, schrijven de acteurs bij de foto’s.

Spuit

Van Houten beviel op 29 augustus dit jaar van haar eerste kind. Vader van de kleine spruit, acteur Guy Pearce, maakte het nieuws destijds op Twitter bekend. „Vanochtend is er een lief klein pakketje aangekomen en hij vertelde ons dat zijn naam Monte Pearce is. We denken dat we ‘m houden. Iemand een placentasmoothie?”, schreef de acteur.

Carice kondigde in maart aan dat ze in verwachting was. De 39-jarige actrice liet destijds echter in het midden wanneer de baby ter wereld zou komen. Vader en moeder kennen elkaar van de set van Brimstone, de nieuwe film van Martin Koolhoven.

Reageer op artikel:
Carice en Guy delen eerste babyfoto’s van Monte
Sluiten