Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 23 sep 2016 / 05:00 uur

Boer Geert en Boer Jos in kookjury SBS6

De presentatoren Rudolph van Veen en Irene Moors krijgen maandag in Over smaak valt te twisten hulp van het platteland. Boer Geert en Boer Jos uit Boer Zoekt Vrouw schuiven aan in de jury om de culinaire creaties van de kookclubs in de halve finale te beoordelen.

Boer Geert en Boer Jos in Over smaak valt te twisten
Yvon Jaspers van Boer Zoekt Vrouw met boer Jos. / Liselot Chevalier | KRO-NCRV

De opdracht van de week is koken met producten van Hollandse bodem. De boeren weten natuurlijk als geen ander hoe verse streekproducten zouden moeten smaken. Zij zijn dan ook, zo meldt SBS, zeer kritisch op de gerechten die ze voorgeschoteld krijgen. De boeren bepalen samen met andere bekende Nederlanders en fijnproevers wie de eerste finalisten zijn van Over smaak valt te twisten. Zo zitten ook Liza Sips, Ruud Feltkamp, Jörgen Raymann en Caroline Tensen in de wekelijks wisselende jury.

Boer Geert en Boer Jos in Over smaak valt te twisten
Rudolph van Veen en Irene Moors. / SBS

Zo bijzonder mogelijk

Elke week strijden twee kookclubs in een rechtstreeks duel om een zo bijzonder mogelijk gerecht neer te zetten. Welke gerechten het meest in de smaak vallen bij de boeren, zie je maandag 26 september om 21.30 uur bij SBS6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boer Geert en Boer Jos in kookjury SBS6
Sluiten