Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 23 sep 2016 / 20:55 uur

Alicia Keys verovert het hart van ‘The Voice’ kijker

The Voice is niet alleen in Nederland mateloos populair: het programma scoort ook waanzinnig goed in Amerika. En coach Alicia Keys heeft de harten van het Amerikaanse publiek gestolen.

De Amerikaanse Lauren Diaz deed een indrukwekkende auditie in het programma, met een nummer van niemand minder dan… Alicia Keys. Met ‘If I Ain’t Got You’ baby. Bijna ieder jurylid, afgezien van Adam Levine, draaide om voor de stem van Lauren.

Toen de strijd om het binnenharken van het talent eenmaal begon, deed Alicia Keys echter iets waar de andere twee juryleden met geen mogelijkheid tegenop konden: ze vertolkte haar eigen versie van ‘If I Ain’t Got You’, waarin ze zong dat ze niets hoefde, als ze „Lauren maar had.”

https://www.youtube.com/watch?v=wikX3P4eBbQ

De uitzinnige reactie van het publiek op het mini-optreden, en natuurlijk Alicia’s doeltreffende serenade waren genoeg om Lauren over de streep te trekken: ze koos Alicia als coach. Het filmpje van de serenade van Alicia Keys voor haar gloednieuwe talent is inmiddels al miljoenen keren bekeken, en ruim 43 duizend keer geliked op Facebook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alicia Keys verovert het hart van ‘The Voice’ kijker
Sluiten