Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 aug 2016 / 15:15 uur

Zac Efron zit op Tinder: krijgt geen matches

Ook als megaster met de reputatie van een lekker ding kan het alsnog moeilijk zijn om een vriendinnetje te regelen. Dat vindt ook Zac Efron, die daarom maar een account op Tinder aanmaakte. Het resultaat van zijn aanmelding op de datingapp is echter verrassend te noemen.

De 28-jarige acteur geeft in een interview met The Times aan dat daten iets is wat hij nooit zou kunnen doen. „Want op de een of andere manier heb ik vaak toch wel iets van impact gehad in iemands leven en dat realiseren ze zich dan heel snel. Een date moet heel lang zijn om ervoor te zorgen dat ik echt weet wat iemand van mij denkt.”

Dat wil niet zeggen dat Efron het niet geprobeerd heeft. Hij vertelt in het interview namelijk dat hij zich aanmeldde voor Tinder, maar dat er bijna niemand voor hem naar rechts veegde. „Ze dachten dat mijn profiel nep was!”, aldus de acteur in het interview. Ben je dus woonachtig in Amerika, Zac Efron tegengekomen op Tinder en heb je hem weggeklikt met het idee dat het een nepaccount is: we huilen even met je mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zac Efron zit op Tinder: krijgt geen matches
Sluiten