Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 4 aug 2016 / 16:31 uur

Word jij Metro’s vlogger op strandfestival ZAND?

Metro en Strandfestival ZAND in Almere zijn voor zaterdag 27 augustus op zoek naar een vlogger voor één dag! De amateur- of beginnende vlogger die wordt uitgekozen, dagen we uit om het hele festival op een zo leuk mogelijke manier vast te leggen. Dat betekent: hoe je je voorbereidt, misschien wat beelden maakt van de opbouw, de reis ernaartoe, natuurlijk het grote strandfeest zelf en (je dip op) de day after.

Spontaan en creatief

Ben je niet bang voor de camera, denk je je kijkers te kunnen boeien, houd je van een feestje, ben je spontaan en enthousiast, creatief en heb je lef? Dan zoeken we jou en word jij misschien wel Metro’s verslaggever op Strandfestival ZAND. Maak een filmpje van maximaal 1 minuut waarin je uitlegt waarom jij juist de vlogger op ZAND zou moeten zijn en mail het filmpje met WeTransfer of een link uiterlijk vrijdag 12 augustus naar [email protected]. Een compilatie van de winnende vlogger is na ZAND uiteindelijk te vinden op Metronieuws.nl.

Ben je nog nooit op het festival geweest? Via dit filmpje krijg je een idee:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Word jij Metro’s vlogger op strandfestival ZAND?
Sluiten