Metro
Metro Entertainment 31 aug 2016 / 10:00 uur

Roy Donders voor derde keer slachtoffer van inbraak

Ti's niet meer normaal Ik heb het stil gehouden maar nu is de maat vol Er is vannacht voor de 3 keer in 2 maanden tijd ingebroken in mijn winkel en een flinke buit gemaakt o.a. Met broeken, love Moschino , Guess en Versace tassen word dit u binnenkort aangeboden of herkent u een van de daders ? Stuur ons dan een prive bericht en hopelijk vind ik deze verschrikkelijke inbrekers Blijf van andermans spullen af..!!!!

Gepostet von Roy Donders am Dienstag, 30. August 2016

De ‘stylist van het zuiden’, die bekendheid verwierf met een eigen realityserie op RTL5, heeft videobeelden van de inbraak online gezet. „Wordt dit u binnenkort aangeboden of herkent u een van de daders? Stuur ons dan een privébericht en hopelijk vind ik deze verschrikkelijke inbrekers", schrijft Roy erbij. „Blijf van andermans spullen af!", besluit hij.

In april waarschuwde Roy de dieven nog voor hij de video van de inbraak op internet zette. Dat liep toen goed af. De dieven werden herkend en Roy kreeg zijn geld terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Roy Donders voor derde keer slachtoffer van inbraak
Sluiten