Metro
Metro Entertainment 24 aug 2016 / 18:25 uur

Publiek dit jaar welkom bij Gouden Televizier-Ring

Goed nieuws voor fans van de Gouden Televizier-Ring! Die hoeft dit jaar niet meer op TV gevolgd te worden. De Ring wordt dit jaar namelijk niet uitgereikt in Koninklijk Theater Carré, maar in de Heineken Music Hall. Daardoor kan publiek er dit jaar ook bijzijn.

Meer sfeer

De verhuizing van het gala werd bekend gemaakt door Jan Smit en Art Rooijakkers in RTL Boulevard, die het gala in oktober presenteren. „Het is echt leuk, zo komt er ruimte voor het publiek”, vertelde Jan over de verhuizing. „Mensen kunnen kaarten bestellen via de site van Televizier. Dat er straks publiek is, geeft veel meer sfeer.”

Bestellen hoeft niet persé: iedereen die stemt op zijn favorieten, maakt kans op kaarten voor het gala. Woensdagavond werden de stembussen geopend in RTL Boulevard. Het Gouden Televizier-Ring Gala kent dit jaar twee winnaars meer. „Er zijn twee nieuwe categorieën”, vertelde Art. „Voor beste acteur en beste actrice in een tv-drama.”

Beide benen op de grond

Art was vorig jaar nog sidekick van Jan, op 13 oktober presenteren ze het gala samen. „Hartstikke leuk, ik heb er zin in”, zei Art. „Vorig jaar moest ik nog uit een vliegtuig springen, dat vond ik toch eng. Nu blijf ik lekker met beiden benen op de grond.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Publiek dit jaar welkom bij Gouden Televizier-Ring
Sluiten