Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 22 aug 2016 / 06:17 uur

Nieuwe ‘Leontine’ moest wennen aan Rad van Fortuin

Het vernieuwde Rad van Fortuin start deze week. Melissa Ockhuysen (24) is een van de wekelijks wisselende ‘Leontines’ die de bordjes mag omdraaien.

Hoe kom je erbij om je aan te melden als Leontine?

Ik zag het voorbij komen en dacht: dat is eens een keertje wat anders. Normaal werk ik twee dagen in de week op school en ben ik ook druk met mijn eigen turnschool. Dit leek me weleens leuk.

En was dat het ook?

Ja. In het begin was het wel een beetje aftasten. Wat kan ik doen? En waar voel ik me prettig bij? Maar tegen het einde werd het steeds leuker. Iets minder leuk was het toen presentator Andre Hazes jr. mij een liedje liet zingen voor de camera, maar daar stond dan weer tegenover dat hij een radslag moest maken. Voor wat hoort wat, haha.

Je bent 24, is het Rad voor jou dan ook jeugdsentiment?

Nee, ik heb het nooit gezien toen het op televisie was. Ik moet ook zeggen dat ik ook echt niet wist wat het was toen het oproepje voorbijkwam. Ik ben dus wel even op YouTube naar wat oude afleveringen gaan kijken om te zien wat nou de bedoeling was.

En toen bleek dat je de bordjes nu dankzij een touch screen niet eens om hoefde te draaien! Jammer?

Nee hoor, helemaal niet. Dit is toch wel wat meer van deze tijd!

Rad van Fortuin, elke werkdag om 20.00 uur op SBS6

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe ‘Leontine’ moest wennen aan Rad van Fortuin
Sluiten