Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 3 aug 2016 / 10:00 uur

Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad

Metro als je wekelijkse gids voor de bioscoop. Wat draait er vanaf donderdag allemaal nieuw op het witte filmdoek?

Secret Life Of Pets (Huisdiergeheimen)

Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad
Secret Life of Pets. / Universal Pictures

Voor wie Verschrikkelijke Ikke 1 en 2 kent: de makers daarvan komen nu met hun volgende vrolijke animatie voor de hele familie. In deze film leren we wat huisdieren uitspoken als wij als baasjes van huis zijn. In de hoofdrollen onder meer terriër Max, slome kat Chloë en dwergkeeshondje Gidget en Nederlandse stemmen van Fedja van Huêt, Jandino Asporaat en Georgina Verbaan.

Suicide Squad

Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad
Foto: Warner Bros

Stel een team samen van gevaarlijke, gevangen genomen Amerikaanse superschurken. Geef ze geavanceerde wapens en stuur ze op missie om een onbekende en tot dan toe onoverwinnelijke entiteit te verslaan. Dan heb je Suicide Squad met Will Smith en Jared Leto. De vraag: gaat die squad er voor of wordt het toch weer ieder voor zich.

Chronic

Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad

Verpleger David (Tim Roth) bouwt een intieme band op met al zijn terminale patiënten. Hij gaat verder dan zijn collega’s, terwijl hij in het dagelijks leven maar onhandig en terughoudend is. Hij blijkt uiteindelijk niet zo afhankelijk van zijn patiënten als zij van hem.

Les Chevaliers Blancs

Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad

In dit Franse drama bereidt Jacques Arnault een humanitaire bliksemactie voor in een Afrikaans land. Hij wil driehonderd jonge weeskinderen evacueren die het slachtoffer zijn een burgeroorlog. Kandidaat-adoptieouders in Frankrijk wachten de kinderen op, maar niets gaat zoals verwacht.

Samuel in the Clouds

Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad

Documentaire over de consequenties van klimaatverandering voor de bevolking van Zuid-Amerika. De Belgische filmmaker Pieter van Eecke volgt skiliftbediende Samuel die door een raam over het dak van de wereld kijkt, terwijl de gletsjers van Bolivia smelten. Samuel heeft niets met wetenschappers die onheil voorspellen. Hij gelooft in de aloude berggeesten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw in de bios: huisdieren en Suicide Squad
Sluiten