Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 aug 2016 / 18:00 uur

MTV’s Ex on the Beach krijgt Nederlandse remake

We zijn nog niet eens bekomen van het nieuws dat Say yes to the dress een Nederlandse variant krijgt, of er duikt alweer een nieuwe poldervariant van een internationale tv-titel op. MTV’s Ex on the beach is vanaf deze zomer te zien met Vlaamse en Nederlandse deelnemers en heet Ex on the Beach: Double Dutch.

In dit zomerse strandprogramma gaan acht singles op vakantie naar een zonnige bestemming alwaar ze hopen lekker te kunnen feesten en flirten. Maar net als ze er helemaal inzitten, duikt er een ex-geliefde op. De vraag is natuurlijk: hoe gaat dit verder?

https://www.instagram.com/p/BI-hY9UBHRR/

In Groot-Brittannië is Ex on the beach al 6 seizoenen te zien en nog altijd spraakmakend. In de Britse versie wordt de voice-over ingesproken door comedian Andrew Maxwell, maar wie dat in Nederland gaat doen is nog niet bekend.

De acht deelnemers zijn wel al bekend gemaakt. Onder hen zitten twee bekende gezichten, namelijk Shady uit Temptation Island en Cherry die eerder meedeed aan o.a. Take Me Out en Adam zkt Eva. Ex on the Beach: Double Dutch vanaf 28 augustus, iedere zondag om 22.00 uur op MTV.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MTV’s Ex on the Beach krijgt Nederlandse remake
Sluiten