Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 25 aug 2016 / 12:19 uur

Madonna verrast fans in museum New York

Ruim vierhonderd fans van Madonna hadden zich woensdagavond in het Museum of Modern Art in New York verzameld voor de speciale jubileumvertoning van haar documentaire Madonna: Truth or Dare. De fans gingen helemaal door het dak toen de Queen of Pop zelf ineens in het museum verscheen.

25-jarig jubileum

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de documentaire uitkwam en het Museum of Modern Art organiseerde een avond waarbij de fans de documentaire konden bekijken. Madonna die op 16 augustus 58 jaar is geworden besloot haar fans te verrassen en kwam zelf ook even langs in het museum. Volgens het Amerikaanse magazine People kwam Madonna naar het museum omdat ze regisseur Alek Keshishian wilde zien. Madonna is al jarenlang bevriend met de regisseur die haar volgde tijdens haar Blond Ambition World Tour.

De 58-jarige ster vierde onlangs nog een feestje: vanwege haar verjaardag op 16 augustus nam ze haar vier kinderen mee voor een tripje naar Cuba.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Madonna verrast fans in museum New York
Sluiten