D. van Aken
D. van Aken Entertainment 16 aug 2016

Luuk Ikink verruilt RTL Late Night voor Boulevard

Luuk Ikink stopt als sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night. Hij gaat daarvoor in de plaats aan de slag als co-presentator bij RTL Boulevard. Dat meldt RTL. Ook Ruben Nicolai gaat aan de slag bij het entertainmentprogramma.

Laatste al geweest

Ikink keert in het nieuwe seizoen van Late Night al niet meer terug. "Ja, de laatste is al geweest", vertelt hij. "Ik wist het toen al. Dat was wel gek want we wilden het nog stilhouden. Zodra het kon, heb ik het afgelopen zomer de redactie verteld. Dat was wel een beetje raar. Ik ga niet graag weg bij ‘RTL Late Night’, maar heb wel ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!"

Albert Verlinde kondigde maandag aan dat hij na vijftien jaar RTL Boulevard gaat verlaten. Ikink benadrukt dat hij niet de plek van Verlinde gaat overnemen.

Een ander nieuw gezicht bij RTL Boulevard is Ruben Nicolai. "Ik vind het een heel spannend nieuw project. Het is voor mij een totaal nieuwe discipline en dus een prachtige uitdaging", aldus Nicolai in een persbericht van RTL. "Ik ben zeer blij om met een getalenteerd redactieteam en zeer ervaren deskundigen te mogen samenwerken aan een programma dat zich al ruimschoots bewezen heeft."

Vast team

Het vaste team van het programma bestaat nu uit Luuk Ikink, Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens én Ruben Nicolai. Ikink verschijnt elke uitzending aan de bekende desk. De andere presentatoren zullen elkaar afwisselen. RTL Boulevard wordt vanaf 29 augustus uitgezonden van het Leidseplein in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Luuk Ikink verruilt RTL Late Night voor Boulevard
Sluiten