Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 12 aug 2016 / 17:00 uur

Lil’ Kleine en Ronnie Flex te horen in basketbalgame

Lil’ Kleine en Ronnie Flex zijn te horen in de internationale basketbalgame NBA 2K17. Het gaat om het nummer Bel Me Op dat al te horen was op het album WOP. Dat heeft platenmaatschappij Top Notch vrijdag bekend gemaakt.

Bel Me Op, dat Lil Kleine en Ronnie Flex samen met producer Jack $hirak maakten, is de enige Nederlandse track op de soundtrack van deze populaire basketbalgame. Lil’ Kleine oftewel Jorik Scholten (21) is blij met deze kans: „Keihard dat dit nummer in deze internationale game komt. Het is een van mijn favorieten van het album en het is super dat het zo nog meer aandacht krijgt.”

NBA 2K17 zal vanaf 16 september beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lil’ Kleine en Ronnie Flex te horen in basketbalgame
Sluiten