Metro
Metro Entertainment 4 aug 2016 / 14:27 uur

Kijkers uiten kritiek op ‘hypocriet’ RTL Boulevard

Kijkers van RTL Boulevard noemen het op social media hypocriet dat inval-Albert Frank Dane en presentatrice Nicolette Kluijver woensdag in lachen uitbarstten na het item met Hans van der Togt.

Bodyshaming

Ze lachten om het veranderde uiterlijk van de voormalig Rad van Fortuin-presentator, terwijl de presentators even daarvoor nog spraken over online pesten en bodyshaming. Dat is te lezen op Twitter en ook de Facebookpagina van het showbizzprogramma.

https://twitter.com/Lnd023/status/760888967583657985

https://twitter.com/fatboy1953/status/760893564196970496

In het item over bodyshaming vertelde een psycholoog over de gevolgen van internetpesten en wat er mogelijk aan te doen is. In het daaropvolgende gesprekje aan de desk spraken Dane en Kluijver met deskundige Anna Nooshin over hun eigen ervaringen op dat gebied.

Later in het programma was Hans van der Togt te zien. Na het item bleef Dane even stil om zich vervolgens hardop af te vragen wat er met hem gebeurd was, omdat hij wat kilo’s is aangekomen.

Het item is hier te zien:

Volgens Hans van der Togt is het rad in goede handen bij zijn opvolger André Hazes Jr. Misschien heeft de kersverse presentator nog wat aan de tips van zijn voorganger!

Gepostet von RTL Boulevard am Mittwoch, 3. August 2016

Reageer op artikel:
Kijkers uiten kritiek op ‘hypocriet’ RTL Boulevard
Sluiten