Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 11 aug 2016 / 14:23 uur

In de categorie ‘ik ben oud’: Britney’s 1e hit is 18

Hit me baby, one more time! De meeste eighties kids zullen het welbekende liedje van Britney Spears mee kunnen zingen, of ze dat nu leuk vinden of niet. Vandaag is daar nog eens extra reden voor, want de hit die La Spears beroemd maakte, is 18 jaar oud.

De zangeres plaatste woensdag een foto van de opnames van de clip van Baby one more time, de megahit die deze week precies 18 jaar geleden uitkwam. „Mijn allereerste videoclip, 18 jaar geleden. De mooiste dag van mijn leven!” jubelt Britney, die op de foto te zien is met het trainingspak en de staartjes die ieder tienermeisje wilde na het uitkomen van de videoclip.

Brit had overigens nóg een nieuwtje: ze is de volgende deelnemer van James Cordens beroemde Carpool Karaoke. Op 25 augustus stapt Spears in bij de talkshowhost in en zullen we ongetwijfeld getrakteerd worden op al haar hits.

View this post on Instagram

Took a ride around LA with @j_corden & did a little #CarpoolKaraoke 🚗 Watch the @latelateshow on 8/25 to see it!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Om de voormalige fans van Britney Spears nog een extra quarterlife crisis aan te praten: wist je dat die andere meezinghit, Wannabe van de Spice Girls, ook al 20 jaar oud is? Dat kan een reden zijn om in een hoekje te gaan zitten en je oud te voelen, maar mee blèren met Baby one more time is natuurlijk veel leuker. Give me a siiiiiiign!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In de categorie ‘ik ben oud’: Britney’s 1e hit is 18
Sluiten