Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 31 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Guus Meeuwis is verliefd op styliste Manon Meijers

Love is in the air voor Guus Meeuwis (44). De zanger heeft een prille relatie met styliste Manon Meijers (38). De vrouw die veel bekende Nederlanders kledingadvies geeft, bevestigde de geruchten tegenover RTL Boulevard.

Het roddelblad Party publiceerde woensdag foto’s van een stralende Guus, vader van Pepijn (15 ), Sarah (13), Teun (10) en Jules (6), met Manon op Rotterdam Airport. Volgens mede-passagiers van een Transaviavlucht deden de twee veel moeite om niet op te vallen. Ondanks alle moeite werd het stel zoenend op de foto gezet.

‘We vinden elkaar leuk’

In het entertainmentprogramma RTL Boulevard wilde Meijers eerst nog maar weinig loslaten: „We waren op het vliegveld ja. Meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen.” Daar nam presentator Beau van Erven Dorens echter geen genoegen mee. Na wat aandringen komt het hoge woord er dan toch uit: „Oké, we vinden elkaar leuk. Geef het de tijd en ruimte om uit te zoeken hoe leuk.”

Meeuwis kondigde afgelopen februari aan dat zijn huwelijk met jeugdliefde Valérie Gregoire na 14 jaar op de klippen was gelopen.

Modepolitie

Meijers kleed BN’ers zoals Wendy van Dijk en Katja Schuurman. Ze zorgt ook dat Meeuwis piekfijn voor de dag komt, hij behoort ook tot haar klanten. In het verleden was de styliste te zien in de televisieprogramma’s Modepolitie en Modepolitie 2.0. Ze heeft een eigen bedrijf, MonStyle, dat gevestigd is in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Guus Meeuwis is verliefd op styliste Manon Meijers
Sluiten