Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 5 aug 2016 / 12:24 uur

Geen spoor van Harry Styles in trailer Dunkirk

Slecht nieuws voor de vele (voornamelijk vrouwelijke) fans van ex-One Direction-zanger Harry Styles: de 22-jarige Brit is niet te zien in de eerste trailer van Dunkirk. Styles maakt zijn acteerdebuut in de oorlogsfilm van Christopher Nolan (The Dark Knight, Interstellar), die volgend jaar juli in de bioscopen moet gaan draaien.

Styles is overigens niet het enige lid van de main cast dat nergens in de trailer te bekennen is. Ook van Tom Hardy en Mark Rylance ontbreekt ieder spoor.

Duitsers

Dunkirk speelt zich af tijdens de legendarische evacuatie van geallieerde troepen uit de Noord-Franse stad Duinkerke in 1940. Honderdduizenden Britse en Franse soldaten wisten toen te ontkomen aan de Duitse legermacht die hen had omsingeld.

Bodyguard

De film werd voor een deel opgenomen in Urk, het voormalige eiland in de Zuiderzee. Styles had daar, net als op andere plekken waar Dunkirk werd opgenomen, een persoonlijke bodyguard om fans op afstand te houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen spoor van Harry Styles in trailer Dunkirk
Sluiten