Metro
Metro Entertainment 24 aug 2016 / 21:49 uur

Fans klagen Snoop Dogg aan na ongeluk bij concert

Snoop Dogg en Wiz Khalifa worden aangeklaagd door zeventien concertgangers. Zij waren begin deze maand bij het concert in Camden, New Jersey, waar tientallen bezoekers gewond raakten toen een hekwerk het begaf.

Snoop en Wiz zouden het publiek ertoe hebben aangezet massaal naar voren te komen, staat volgens TMZ in de rechtbankdocumenten. Als gevolg daarvan kwam het publiek in beweging en begaf het hekwerk het.

Bij het ongeluk raakten minstens veertig fans gewond, van wie een ernstig. De meeste gewonden liepen schaafwonden, blauwe plekken of botbreuken op. Na het ongeval werd het concert van Snoop en Wiz stilgelegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans klagen Snoop Dogg aan na ongeluk bij concert
Sluiten