IngelisedeVries
IngelisedeVries Entertainment 10 aug 2016 / 17:40 uur

Die Antwoord boos op makers Suicide Squad

Die Antwoord’s Yolandi Visser is niet zo blij met Suicide Squad. Regisseur David Ayer kreeg het er vanochtend flink van langs van de Zuid-Afrikaanse muzikante. Ze beschuldigt hem er op Instagram van de stijl van Die Antwoord te hebben gejat.

Horloges

Vooral Jared Leto’s karakter The Joker en zijn vriendin Harley Quin (Margot Robbie) krijgen ervan langs. Die Antwoord-frontman Ninja draagt vaak lange trenchcoats zonder shirt eronder, dat doet The Joker ook. Harley Quin draagt net als Yolandi drie horloges tegelijk. In de openingsscene van de film zijn witte muren met zwarte graffiti te zien, vrij kenmerkend voor Die Antwoord.

Yolandi laat in de post op Instagram weten dat Ayer Die Antwoord tijdens het maken van de film gebeld om te laten weten dat hij ze tof vond. Jared Leto zou Die Antwoord hebben verteld dat Ayer het op de set vaak over de groep muzikanten heeft gehad. Maar hij zou nooit toestemming hebben gevraagd ‘om ze na te apen’. Wel werd Die Antwoord uitgenodigd voor de première.

https://www.instagram.com/p/BI60GfgBqXz/

David Ayer heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van de Zuid-Afrikaanse muzikanten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Die Antwoord boos op makers Suicide Squad
Sluiten