Remco Visser
Remco Visser Entertainment 6 aug 2016 / 17:00 uur

Britney Spears zet streep door te sexy videoclip

Britney Spears heeft noodgedwongen een nieuwe videoclip laten maken bij haar nummer Make Me. De eerste versie had de zangeres afgekeurd, weet TMZ die de hand heeft weten te leggen op fragmenten ervan.

De meningen lopen uiteen over de reden waarom de beelden van de beroemde fotograaf David LaChapelle in de prullenbak zijn beland. Volgens bronnen rond LaChapelle zou de video te sexy zijn. Maar in het kamp rond Britney valt te horen dat de afgekeurde video van LaChapelle volslagen onsamenhangend was en geen verhaallijn bevatte.

Nieuwe versie

De nieuwe videoclip die Britney Spears vrijdag online zette is gemaakt door Randee St. Nicholas. De clip met auditerende mannelijke modellen is al meer dan een miljoen keer gezien. Het nummer Make Me, waarop rapper G-Eazy ook is te horen, is afkomstig van Britneys nieuwe album Glory dat 26 augustus uitkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britney Spears zet streep door te sexy videoclip
Sluiten