Remco Visser
Remco Visser Entertainment 10 aug 2016 / 16:50 uur

‘Adele op bühne halftime-show Super Bowl’

De Britse krant The Sun weet het bijna zeker; de Super Bowl krijgt komend seizoen wederom een Engels tintje. Volgens het dagblad zal Adele namelijk de roemruchte halftime-show gaan verzorgen, waarmee ze haar landgenoten van Coldplay opvolgt.

„Er is op dit moment geen grotere artiest dan Adele”, zei een ingewijde van de NFL tegen The Sun. „De organisatie doet er alles aan haar over te halen. Haar complete tournee is uitverkocht, iedereen wil haar zien en de organisatie weet dat een optreden van Adele garant staat voor hoge kijkcijfers.”

Plankenkoorts

Volgens de bron is het de vraag of Adele op durft te treden. „De zenuwen van Adele vormen een probleem, die maken het moeilijk.” De Britse zangeres maakt geen geheim van haar podiumangst. Ook voor haar optreden op het Glastonbury Festival, voor 160.000 man publiek, was ze erg nerveus.

Coldplay and friends

Dit jaar stemden 115 miljoen Amerikanen af op de pauzeshow van Coldplay, Beyoncé en Bruno Mars. Ook volgend jaar zou de NFL traditiegetrouw meerdere grote artiesten op willen laten treden. Volgens The Sun is om die reden ook One Republic al gepolst.

https://www.youtube.com/watch?v=Zy3OYXCbOsY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Adele op bühne halftime-show Super Bowl’
Sluiten