Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 21 jul 2016 / 14:08 uur

Trailer Vaiana belooft superschattige Disneyfilm

Disney heeft een gloednieuwe film in het vooruitzicht: Moana (in Nederland straks onder de naam Vaiana). En afgaande op de trailer belooft het een van de leukste Disneyfilms ooit te worden.

Moana is van dezelfde makers als Aladdin, Hercules en De Kleine Zeemeermin. Dat is al reden genoeg om naar de bioscopen te gaan, maar Disney heeft woensdag ook nog eens trailer van de gloednieuwe film online gezet, waarin je een superschattige, kleine Moana ziet. En daar gaat menig hart sneller van kloppen!

https://www.youtube.com/watch?v=26VVziemjAc

Het verhaal gaat over het kleine meisje Vaiana, de dochter van een stamhoofd. Ze wil haar volk redden, dus gaat ze als navigator de zee over in een zeilbootje. Vaiana is in Nederland vanaf 30 november in de bioscoop te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer Vaiana belooft superschattige Disneyfilm
Sluiten