Remco Visser
Remco Visser Entertainment 25 jul 2016 / 08:58 uur

Zien: De vetste trailers van Comic-Con

Dit weekend was San Diego wederom het Mekka voor comic-fans. In de Amerikaanse stad vond namelijk het jaarlijkse Comic-Con plaats, waar traditiegetrouw de figuren van Marvel en DC Comics in de spotlights staan. En dus pakten beide stripfirma’s dan ook groots uit met de nieuwste films van de helden uit hun stal.

Marvel

Marvel toonde de wereld een tweede trailer van hun aankomende prent over Doctor Strange, de 14e titel in het zogenaamde Marvel Cinematic Universe. In de film volgen we chirurg Stephen Strange, die na een auto-ongeluk op zoek gaat naar genezing. In plaats daarvan komt hij echter in contact met een mystieke wereld.

Doctor Strange, met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol, draait vanaf 3 november in Nederland.

DC Comics

Concurrent DC Comics kreeg ook de handen op elkaar, met maar liefst twee trailers. Fans konden genieten van de eerste beelden van Wonder Woman, die in 2017 in de bioscopen verschijnt. Daarnaast kregen we ook een voorproefje van het opvolgende Justice League, waarin eerdergenoemde Wonder Woman en Batman een groep superhelden probeert samen te stellen.

Wonder Woman verschijnt volgend jaar juni; Justice League volgt een half jaar later.

Harry Potter

Het was overigens niet alleen superhelden wat de klok sloeg. Filmstudio Warner Bros. toonde namelijk iets meer van hun Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them, dat geschreven werd door J.K. Rowling. Hierin keren we weer terug naar de magische wereld van de Potter-reeks, maar dan in New York.

Fantastic Beasts and Where to Find Them verschijnt november dit jaar in de bioscoop.

Kong

Niet alleen de wereld van Harry Potter keert binnenkort terug in de bioscoopzalen, ook een ander legendarisch figuur maakt in 2017 opnieuw zijn opwachting. In Kong: Skull Island keren we namelijk terug naar het eiland waar King Kong heerst. En dat belooft wat, als we de enorm epische trailer mogen geloven.

Kong: Skull Island is vanaf 9 maart 2017 te bezichtigen in Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zien: De vetste trailers van Comic-Con
Sluiten