Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 6 jul 2016 / 12:53 uur

Streep door Bungalup en andere bungalowfestivals

Het is gedaan met de bungalowfestivals in Center Parcs de Eemhof. Het festival Where The Wild Things Are gaat in ieder geval in 2017 niet meer plaatsvinden. Het bekendste festival in de Eemhof, Bungalup, stopt er zelfs definitief mee.

Dit maakt de organisatie van de drie festivals via Facebook bekend. Where the Wild Things Are wordt in 2017 in ieder geval overgeslagen. Van het festival NACHTIVILLE was al eerder bekend dat er in 2016 geen editie zou plaatsvinden, omdat er geen nieuwe datum kon worden gevonden met Center Parcs. Volgens de organisatie gaat er nu definitief een streep door het festival.

Bungalup

Ook het bekende festival Bungalup stopt er na vijf jaar helemaal mee. „Center Parcs heeft ons na vijf prachtige edities laten weten dat ze zich weer volledig willen richten op gezinnen en daar hebben we alle begrip voor. We hebben heel Nederland doorkruist op zoek naar een andere locatie, maar nergens was dezelfde magie als in De Eemhof. Daarom koesteren we liever de herinneringen aan vijf geweldige jaren die we met jullie meegemaakt hebben”, aldus de organisatie.

BUNGALUP FINAL

Lieve lieve lieve Bluppers, we hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Correctie: we hebben enkel slecht nieuws: Bungalup is na 5 jaar voorbij. Center Parcs heeft ons na 5 prachtige edities laten weten dat ze zich weer volledig willen richten op gezinnen en daar hebben we alle begrip voor. We hebben heel Nederland doorkruist op zoek naar een andere locatie, maar nergens was dezelfde magie als in De Eemhof. Daarom koesteren we liever de herinnering aan 5 geweldige jaren die we met jullie meegemaakt hebben. Met dank aan jullie en aan alle lieve medewerkers van Center Parcs De Eemhof met wie we dit 5 jaar samen georganiseerd hebben; het is heel mooi geweest en we gaan door naar het volgende feest! We zullen jullie missen maar blijven voor altijd van jullie houden! Tot de volgende bestemming! <3Interview +1: http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2016/Juli/Doek-valt-voor-Bungalowfestival-Bungalup–Where-The-Wild-Things-Are-en-Nachtiville.html

Gepostet von Bungalup am Mittwoch, 6. Juli 2016

In een interview met 3voor12 vertellen organisatoren van de festivals, Michel Penders en Laura Vogelsang, meer over het besluit van Center Parcs. „Je ziet elke keer weer wat een aanslag het is op het personeel van zo’n park. Het waren ook voor hen de leukste weekenden van het jaar, maar op maandag stonden de gezinnetjes alweer klaar. Als wij na het weekend naar huis gingen, stonden zij 800 bungalows schoon te maken, waar de confetti nog in de badkuip lag.”

Reageer op artikel:
Streep door Bungalup en andere bungalowfestivals
Sluiten