Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 7 jul 2016 / 18:28 uur

Seizoen 11 Flikken Maastricht wordt uitgesteld

Fans van Flikken Maastricht moeten helaas nog veel langer geduld hebben dan ze aanvankelijk dachten: het gloednieuwe seizoen 11 van de serie wordt pas in december uitgezonden, in plaats van in de geplande maand augustus.

Het slechte nieuws werd donderdag gebracht door de hoofdrolspelers in de megapopulaire NPO 1-serie, Angela Schijf en Victor Reinier. Zij plaatsten een filmpje als Twitterpost op het account van Victor, over het uitstellen van de première van het elfde seizoen.

AvroTros gaf aan dat de première is doorgeschoven, omdat er dan een betere spreiding van programmapremières plaatsvindt op NPO 1. Maar er is ook goed nieuws voor fans van de serie: de spin-off Flikken Rotterdam krijgt een tweede seizoen, dat vanaf het najaar 2017 weer op de zender te zien zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Seizoen 11 Flikken Maastricht wordt uitgesteld
Sluiten