Puck Roest
Puck Roest Entertainment 22 jul 2016 / 10:50 uur

Prins George viert zijn derde verjaardag

De kleine prins George wordt deze vrijdag drie jaar. En dat viert het Britse Koninklijk Huis traditiegetrouw met heel schattige foto’s. Het zoontje van prins William en Catherine viert zijn verjaardag thuis in Anmer Hall in Norfolk.

De zoete kiekjes werden vrijdagochtend vrijgegeven via het Twitteraccount van Kensington Palace. Dit keer werden de foto’s niet gemaakt door zijn creatieve moeder, maar door fotograaf Matt Porteous.

De jonge prins is duidelijk gewend aan de camera, want hij poseert keurig voor Porteous op een schommel, in de tuin en met hond Lupo. „De sfeer was erg fijn en relaxed. Het is een eer dat William en Kate besloten hebben deze foto’s met de wereld te delen”, aldus Porteous.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prins George viert zijn derde verjaardag
Sluiten