Remco Visser
Remco Visser Entertainment 23 jul 2016 / 14:45 uur

Oude rocker Joe Perry weer terug op de bühne

Joe Perry heeft vrijdagavond weer opgetreden met zijn band Hollywood Vampires. De gelegenheidsformatie met acteur Johnny Depp speelde in Rohnert Park, een plaats in de Amerikaanse staat Californië.

Eerder deze maand werd Perry tijdens een concert in New York onwel. Perry moest naar een ziekenhuis en miste een paar shows van de band. Vrijdag stond hij echter weer op het podium met Depp en rocklegende Alice Cooper.

Blij

Depp en Cooper lieten merken blij te zijn weer op te kunnen treden met de 65-jarige gitarist. Cooper zette een foto op Twitter en op Instagram plaatste de band een groepsfoto met Perry als stralend middelpunt.

View this post on Instagram

So pleased to announce #JoePerry's return to the #HollywoodVampires tomorrow night! Joe will be with us for the rest of the dates, which are: July 22 – Rohnert Park, CA – Weill Hall July 23 – Jacksonville, OR – Britt Pavilion July 24 – Saratoga, CA – The Mountain Winery July 25 – Paso Robles, CA – Mid State Fair Tickets available at hollywoodvampires.com! _______________________________________________________ Photo by @cerealkyler

A post shared by Hollywood Vampires (@hollywoodvampires) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oude rocker Joe Perry weer terug op de bühne
Sluiten