Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 20 jul 2016 / 13:25 uur

Mr. Probz wil nog één ding zeggen over aanhouding

Mr. Probz kwam dinsdag uitgebreid in het nieuws, omdat hij naar eigen zeggen „voor de zoveelste keer was aangehouden zonder reden", en besloot om niet mee te rijden voor een autocontrole. Hij werd daarom gearresteerd. De zanger heeft voor de laatste keer iets te zeggen over het voorval en doet dat op zijn Facebookpagina.

Dinsdag kwam Mr. Probz al aan het woord in RTL Boulevard, waar hij probeerde zijn eigen verhaal te vertellen rondom het akkefietje met de politie. Probz kon echter niet rekenen op begrip van de presentatoren van RTL Boulevard. Zo vroeg John van den Heuvel zich hardop af waarom de zanger niet gewoon meereed met de politie toen zij dat vroegen. „Waarom zo ingewikkeld doen eigenlijk?” zei hij op de geirriteerde reactie van Mr. Probz.

‘Vervelend’

Dat Mr. Probz het interview bij RTL Boulevard zelf ook niet zo geslaagd vond, laat hij duidelijk merken in het filmpje dat hij dinsdagavond op zijn Facebook plaatste.

„RTL Boulevard had mij uitgenodigd om mijn verhaal te doen, wat naar mijn mening niet helemaal gelukt is. Ik wil het heel kort houden. Het is vervelend wat er is gebeurd. Ik ben er niet op uit, dat herhaal ik nogmaals, om mensen zwart te maken. Ik ben gewoon een mens met grenzen en mijn grens was die dag bereikt. Als je dit elke week meemaakt en elke keer weer moet uitleggen waarom en hoe, dan houdt het een beetje op.”

„Waar het om gaat is dat het voorbij toeval gaat dat ik elke week aan de kant word gezet. Als ik een controlezone in rijd vind ik het helemaal prima, maar zelfs in mijn eigen straat wordt mij gevraagd wat ik daar te zoeken heb. In mijn eigen straat, waar ik zelf woon! Ik wil er geen discussie van maken, ben geen woordvoerder hierin, maar ik moest dit even kwijt. Dat is mijn goedrecht.”

Het volledige filmpje is hieronder te bekijken.

Gepostet von Mr. Probz am Dienstag, 19. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mr. Probz wil nog één ding zeggen over aanhouding
Sluiten