Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 15 jul 2016 / 10:20 uur

Mick Jagger (72) verwekt zijn achtste kind

Mick Jagger verwacht zijn achtste kind. De 72-jarige frontman van de Rolling Stones en zijn 29-jarige vriendin Melanie Hamrick verwachten hun eerste gezamenlijke kind in januari 2017. Mick zal dan 73 zijn.

Een woordvoerder van het koppel liet donderdagavond aan The Sun weten dat het stel ‘over the moon’ is met het blijde nieuws. Dat betekent zoiets als dat ze in de wolken zijn.

De 29-jarige Hamrick heeft volgens een bron bewust gekozen voor een kind met de oude rocker. ,,Ze is erg slim, intelligent en spontaan en heeft zo haar eigen ideeën over hoe ze haar leven wil leiden. Ze weet wat voor een geweldige relatie Mick heeft met zijn andere zeven kinderen en kan niet wachten om hem opnieuw vader te laten worden."

Eigen leven

Het stel is sinds 2014 bij elkaar en bronnen laten weten dat de komst van de baby vrijwel zeker het einde van de carrière van Hamrick als ballerina in zal luiden. Toch zal de danseres niet naar Londen verhuizen om bij Mick te gaan wonen. ,,Ze zien elkaar vaak, en vinden elkaar enig, maar houden er allebei ook graag een eigen leven op na."

Jagger heeft al zeven kinderen (geboren tussen 1970 en 1999) bij vier verschillende vrouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mick Jagger (72) verwekt zijn achtste kind
Sluiten