Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 21 jul 2016 / 15:25 uur

Michelle Obama gaat uit haar dak met Missy Elliot

Er was al een teaser, maar nu is daar ook de volledige versie van de Carpool Karaoke met Michelle Obama. De aflevering van Late Late Night with James Corden met het item was woensdagavond (lokale) tijd te zien op de Amerikaanse tv.

In het item zingen James en de presidentsvrouw luidkeels mee met onder meer Stevie Wonder en Beyonce. Daarnaast kletst Michelle honderduit over het wel en wee in het Witte Huis. Zo laat ze weten erg uit te kijken naar de vrijheid die ze straks weer terugheeft als haar man Barack geen president meer is.

Ook stapt er halverwege nog een verassing in de wagen: niemand minder dan Missy Elliot neemt plaats op de achterbank. Gedrieën gaan ze uit hun dak op een van de nummers van de zangeres. Michelle Obama zingt alle raps woord voor woord mee.

Het enige verschil tussen een ‘normale’ carpoolkaraoke en die met de presidentsvrouw is dat James alleen rondjes door de tuin van het Witte huis mocht rijden. Het was kennelijk niet veilig genoeg om Obama mee het echte verkeer in te nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Michelle Obama gaat uit haar dak met Missy Elliot
Sluiten