Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 29 jul 2016 / 12:14 uur

Make-upartiest fopt shoppers met look Zayn Malik

Fans van Zayn Malik konden hun geluk niet op toen ze het popidool zagen lopen in een winkelcentrum in Dubai. Maar wacht eens even… is hij niet een beetje klein van stuk in het echt?

Die gedachte kan kloppen, want het was niet het bekende ex-lid van One Direction, maar de talentvolle make-upartiest Alicia Goveas. Verkleed en geschminkt als Zayn Malik wandelde ze een rondje door een winkelcentrum in Dubai. Omdat ze dat inclusief een aantal flinke kleerkasten als beveiligers deed, zag het geheel er zo realistisch uit dat menig shoppend meisje compleet overstuur probeerde een glimp van ‘Zayn’ op te vangen of met hem op de foto te gaan.

7Days interviewde Alicia, die overdonderd werd door alle aandacht. „Er waren zoveel mensen die het geloofden, die naar me toekwamen en met mij op de foto wilden. Ik was overweldigd en realiseerde me dat make-up niet alleen maar om schoonheid gaat, maar dat het echt een vaardigheid is. Het was een van de meest fantastische ervaringen uit mijn leven.”

https://www.youtube.com/watch?v=-SomTYiZr80

Alicia is niet alleen een meester in zich omtoveren tot Zayn Malik, de make-upartiest en bodypainter deed ook al een aardige poging om zich voor een dagje Prince en Kanye West te voelen en heeft nog veel meer prachtige creaties op haar naam staan.

View this post on Instagram

Better picture of my Makeup transformation Tribute to @prince #rip #prince #makeup #makeuptransformation #makeuptutorial #makeupvideo #amazingmakeupart #universodamaquiagem_oficial #makeupartist #mua #makeup #facepaint #facepainting #bodyart #bodypainting #bodypainter #arts_gallery #arts_help #art_spotlight #arts_mag #share #fiercesociety #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #brian_champagne #dressyourface #sigmabeauty

A post shared by Alicia Goveas (@aliciagoveas) on

View this post on Instagram

#tb to my #shrek #makeup 😂#follow4follow #muashootingstar #mua #makeup #wakeupandmakeup #sigmabeauty #cartoon #animated #facepaint #facepainting #amazingmakeupart #bodypaint #bodyart #sfx #dupemag #wakeupandmakeup #makeup #makeupart #art #arts_help #arts_gallery

A post shared by Alicia Goveas (@aliciagoveas) on

View this post on Instagram

My tigers brows on #fleek !!!!! #tiger #artist #mua #instamuas #instamakeupartists #muas #promuas #amazingmakeupart #spotlightonartists #proartists #worldofartists #mehronmakeup #3dart #3d #art #illusionart #makeupdolls #makeupaddicts #makeup #beautiful #eyes #anastasiabeverlyhills #dailyart #artistsoninstagram #art_spotlight #artoftheday #sigmabeauty #makeup #artist #anastasiabeverlyhills #makeupaddicts #art #artsy #art_spotlight #artoftheday #motd products – Brows- @anastasiabeverlyhills Eyes- @stargazerproducts Foundation- @makeupforeverofficial Ultra HD Contour- @katvondbeauty Paint- @mehronmakeup , @officialsnazaroo and @wolfefaceartfx

A post shared by Alicia Goveas (@aliciagoveas) on

View this post on Instagram

Running for president 😂 PS- that's me ! #makeuptransformation #makeupmondays #makeup #makegirlz #styletutorials #creativeinstaartists #art #arts #artsy #arts_help #arts_gallery #amazingmakeupart #fiercesociety #dressyourface #hudabeauty #monakattan #alyakattan #brian_champagne #universodamaquiagem_oficial #facepainter #facepainting #bodypainting #bodypaint #funny #kanyewest #kimkardashian #sigmabeauty #timelapse #illusionmakeup . . . Using @makeupforevermea Ultra HD foundation stick @sam_boutros Black in @cameleon_bodypaint Brushes in @sigmabeauty @sigma_pro

A post shared by Alicia Goveas (@aliciagoveas) on

View this post on Instagram

Finding Dory Face painting using – @mehronmakeup @officialsnazaroo @cameleonpaint Brushes @sigmabeauty @sigmapro @markreidart #amazingmakeupart #amazingmakeup #amazingart #makeup #mua #makeupartist #mualife #muainsider #universodamaquiagem_oficial #fiercesociety #kids #fun #movie #findingdory #findingnemo #makeupforever #mehronmakeup #sigmabeauty #hudabeauty #dressyourface #brian_champagne #amazingbodypaint #illusionart #art_spotlight #arts_help #arts_gallery #artmg03 #artoftheday #wakeupandmakeup @arts_visualization @universeofartists @artistic_exposure_ @worldofartists

A post shared by Alicia Goveas (@aliciagoveas) on

https://www.instagram.com/p/BHb11nIhE5i/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Make-upartiest fopt shoppers met look Zayn Malik
Sluiten