Remco Visser
Remco Visser Entertainment 8 jul 2016 / 07:19 uur

Lief! Bruce Springsteen haalt kleuter op het podium

Het is als klein kind goed toeven tijdens optredens de laatste tijd. Werd begin juni de 7-jarige Morrison uit Etten-Leur nog in het zonnetje gezet door Adele tijdens haar optreden in het ZiggoDome, begin deze maand bezorgde Bruce Springsteen op zijn beurt een van zijn jongste fans een onvergetelijke avond.

The Boss trad op 29 juni op in Oslo toen hij vooraan de vierjarige Hope uit Groot-Brittannië ontdekte. Springsteen was zo vertederd door het kleine meisje dat hij terstond besloot haar op het podium uit te nodigen tijdens het nummer “Waiting on a Sunny Day”, dat Hope overigens tot grote verrassing van het publiek duidelijk goed onder de knie had.

De schattige beelden van het moment zie je hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief! Bruce Springsteen haalt kleuter op het podium
Sluiten