Remco Visser
Remco Visser Entertainment 17 jul 2016 / 07:45 uur

Lady Gaga maakt ritje zonder kentekenplaten

Lady Gaga heeft nog maar een paar weken haar rijbewijs, maar de zangeres heeft de eerste verkeersovertreding al op haar naam staan. Ze reed zonder kentekenplaat in haar nieuwe pick-up en dat was de plaatselijke verkeersagent in Malibu niet ontgaan.

View this post on Instagram

Thelma and Puhleaaaze (And yes I FINALLY got my license after years of driving w an adult present 😆 and a learners permit) 😜 IM FREE 🤘🏽Rollin w the homies

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Entertainmentsite TMZ heeft foto’s van de Poker Face-zangeres die vrijdag door de verkeerspolitie van Malibu staande werd gehouden. De agent vroeg de zangeres hoogstwaarschijnlijk om haar autopapieren en haar kersverse rijbewijs, terwijl zij hem te woord staat door een opengedraaid raampje.

Twitter

Hoewel het voor de Amerikaanse media nog gissen was waarom Lady Gaga aan de kant van de weg was gezet, kwam de zangeres zondag zelf een verklaring op Twitter. ‘„Ja, ik ben aangehouden. Nou en. Ik had gewoon nog geen kentekenplaten ontvangen voor mijn nieuwe pick-up."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lady Gaga maakt ritje zonder kentekenplaten
Sluiten