Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 26 jul 2016 / 12:35 uur

Justin Timberlake in gezicht geslagen door ‘fan’

Het leven van een popster gaat niet altijd over rozen. Dat geldt ook voor Justin Timberlake, die afgelopen weekend door een dronken man in zijn gezicht geslagen werd, tijdens een golftoernooi in Lake Tahoe. Dat meldt TMZ.

Justin Timberlake probeerde door het publiek te lopen en werd door een dronken gast in zijn gezicht gemept, waarop hij zeer verontwaardigd opkeek. „Waarom doe je dat?!” vroeg de zanger vervolgens boos aan de man, waarna hij vloekend wegliep.

Het hele voorval is op camera vastgelegd. Volgens TMZ wilde Timberlake geen aangifte doen tegen de man. Toch werd de dronken ‘fan’ na afloop van het incident gearresteerd voor wanordelijk gedrag. De verklaring van het ‘klapje’ in het gezicht van Timberlake? „Ik wilde hem gewoon heel graag even aanraken”, aldus de fan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Justin Timberlake in gezicht geslagen door ‘fan’
Sluiten