Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 28 jul 2016 / 16:58 uur

Fresku als Douwe Bob in nieuwe clip van… Douwe Bob

Douwe Bob heeft het sinds zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival dit jaar drukker dan ooit. Zo druk, dat hij geen tijd had om zelf ten tonele te verschijnen in zijn nieuwe videoclip How Lucky We Are, en een dubbelganger inzette.

Nee, grapje, we hebben geen idee. Wij vermoeden dat rapper Fresku het ook gewoon heel leuk vond om verkleed als ‘s lands recentste Eurovisiedeelnemer – inclusief tattoo en gitaar – door Eindhoven te dansen. En we moeten toegeven: het is een vermakelijk clipje geworden. Hij is gemaakt door Teemong, zo leerde Metro van Noisey.

Bekijk ‘m hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fresku als Douwe Bob in nieuwe clip van… Douwe Bob
Sluiten