Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 27 jul 2016 / 13:47 uur

Fajah Lourens deelt gedenkplaats voor neefje Elfin

Actrice en dj Fajah Lourens heeft een online gedenkplaats gedeeld waarop mensen een boodschap kunnen achterlaten ter nagedachtenis aan haar vrijdag overleden neefje Elfin. Het jongetje van 11 maanden kwam vrijdag om het leven nadat zijn vader – de voormalig zwager van Lourens – hem en zichzelf uit een zolderraam in de Amsterdamse Rivierenbuurt had gegooid. Bij het drama kwam ook de moeder van de dader om het leven.

View this post on Instagram

Link in bio.

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial) on

Op de online gedenkplaats staat een gedicht van Toon Hermans. Daaronder hebben mensen de mogelijkheid een virtueel kaarsje te branden of een berichtje, foto, video of quote achter te laten voor de familie. Tientallen mensen hebben dat inmiddels gedaan. Uit de berichtjes blijkt dat veel mensen vol ongeloof kennis hebben genomen van het familiedrama en de nabestaanden sterkte toewensen.

Reactie Fajah

Elfin was het zoontje van de zus van Fajah Lourens. Via social media maakte ze vrijdag bekend bij het familiedrama betrokken te zijn. „Vaak heb ik mijn tranen laten lopen bij het zien van dergelijk nieuws. Ik had nooit durven denken dat wij ooit zelf zo iets zouden meemaken’, schrijft ze. „Helaas zijn wij gister ons lieve kind, neefje, kleinkind verloren. De afgelopen twee maanden heb ik bijna dagelijks mogen genieten van mijn heerlijke neefje Elfin die samen met mijn zusje bij ons woonde. Helaas blijft zijn bedje nu leeg. Wij willen graag in alle rust dit verdriet een plekje geven en ik hoop dat dit wordt gerespecteerd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fajah Lourens deelt gedenkplaats voor neefje Elfin
Sluiten