Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 24 jul 2016 / 16:45 uur

Eindelijk: Trailer The Walking Dead seizoen 7

Op de internationale film- tv- en comicbeurs Comic Con in San Diego heeft FOX de nieuwste trailer van The Walking Dead laten zien.

De trailer laat de eerste beelden zien van alweer het zevende seizoen van de succesvolle horrorreeks, die in Nederland wordt uitgezonden door FOX. In seizoen 6 maakte de groep van Rick kennis met de slechtste slechterik aller tijden, Negan, en het lijkt erop dat ze daar in seizoen 7 nog niet vanaf zijn. Van welk personage we dankzij de prikkeldraadknuppel van Negan (Jeffrey Dean Morgan) afscheid gaan nemen, blijft gelukkig wel een goed bewaard geheim.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk: Trailer The Walking Dead seizoen 7
Sluiten