Remco Visser
Remco Visser Entertainment 19 jul 2016

Coldplay doet Back to the Future mét Michael J. Fox

Fans van muziek en films konden gisteren in New Jersey hun hart ophalen. Coldplay deed namelijk een knipoog naar het eerste deel uit de wereldberoemde Back to the Future-reeks. En kreeg daar bovendien onverwachte hulp bij.

Niemand minder dan Michael J. Fox klom namelijk het podium op om samen met de Britse band het nummer Johnny B. Goode te spelen. In de film uit de jaren ’80 speelde Fox, die al sinds 1990 aan de ziekte van Parkinson lijdt, in zijn rol als Marty McFly het nummer ook al. ”Een droom komt uit”, zei Chris Martin tijdens zijn dankwoord voor het gastoptreden.

Zoontje

Het speciale moment was het gevolg van een wens van Moses Martin, het zoontje van frontman Chris Martin. Hij vroeg in een videoboodschap tijdens het optreden zijn vader nummers uit hun favoriete film Back to the Future te spelen.

Hieronder overigens het originele moment uit de film uit 1985.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Coldplay doet Back to the Future mét Michael J. Fox
Sluiten