Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 16 jul 2016 / 11:59 uur

Brief van McCartney aan Prince levert 13.000 euro op

Twee pagina’s aan handgeschreven woorden van Sir McCartney himself, gericht aan wijlen Prince. We hebben het dan over een brief die voor de waarde van ruim 13.000 euro is verkocht aan de hoogste bieder tijdens een veiling in de Amerikaanse stad Boston.

Donatie

In de brief verzoekt McCartney de onlangs overleden zanger of hij geld wil doneren aan het Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), een school die door McCartney zelf in het Britse Liverpool werd opgericht. Ook wordt Prince verzocht om een keertje te komen kijken op de school en zijn studenten wat bij te leren.

Sensatie

„Ik weet dat het moeilijk is om altijd maar brieven te krijgen die vragen om hulp”, zo bepleit McCartney zijn zaak in de brief. „Nu het moeilijkste gedeelte: een donatie van jou zou een geweldige boost voor het project zijn. Ik weet dat jou deelname in elk opzicht voor iedereen een sensatie zou zijn.”

Uiteindelijk werd er voor de brief 13.000 euro geboden, zo schrijft Liverpool Echo. Volgens de directeur van het veilingsbureau is niet bekend of Prince nou uiteindelijk wel of geen donatie heeft gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brief van McCartney aan Prince levert 13.000 euro op
Sluiten