Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 16 jul 2016 / 16:30 uur

Beyoncé altijd nieuws, van schilderij tot kloon

The Formation World Tour van Beyoncé strijkt zaterdagavond neer in de (binnen een kwartier uitverkochte) Amsterdam ArenA. Mooi nieuws voor Queen B, die zelf met elke voetstap wereldnieuws is. Tien voorbeelden, slechts uit een krap half jaar.

Albumgerucht

Het is nieuws als ’bakker gaat brood bakken’ maar een half jaar geleden komt het gerucht dat Beyoncé een album gaat maken. Jaja, zangers maakt nieuwe muziek! Fans weten dat de Amerikaanse een clip opneemt met man Jay Z. Dat kan maar één ding betekenen.

Relatie-oorlog

Het is oorlog tussen Beyoncé en echtgenoot Jay Z. Het plotseling verschenen Lemonade zou vooral gaan om de rapper en het feit dat hij met ’een ander’ had liggen rollebollen. Z kondigt meteen zelf een album aan waarop hij zijn kant van het verhaal wil vertellen.

Alles weer goed

De relatieproblemen lijken verleden tijd als Beyoncé haar wereldtournee aftrapt in Miami. Haar slotnummer Halo is voor haar (plotseling weer) honneponnetje. ,,Ik wil dit nummer opdragen aan mijn geweldige echtgenoot. Ik hou zoveel van je!”, zijn haar liefdeswoorden.

Schooloptreden

De een heeft een bonte avond op kamp als absolute hoogtepunt in acht jaar basisschool, leerlingen in Amerika hebben een ander leuk feestje. Beyoncé komt even I Will Always Love You en twee andere liedjes zingen op de school waar haar dochter Blue Ivy taal en rekenen gaat leren.

Schilderij-raadsel

In de clip van het nummer Denial duikt een schilderij van de Grote Kerk van Dordrecht op. Conservator Paarlberg van het Dordrechts Museum vindt het een regelrecht raadsel. Het werk van Wim Jansen hangt in de plaatselijke Trinitaskapel en blijkt een stockfoto op een Chinese site te zijn.

Beyoncé altijd nieuws, van schilderij tot kloon
Het schilderij van Wim Jansen. / Remko de Waal | ANP

Lekker lopen

Beyoncé’s hit Run The World (Girls) wordt uitgeroepen tot populairste hardloopnummer. Gebruikers van Spotify wordt daarnaar gevraagd. Beyoncé loopt schijnbaar lekkerder dan Chandelier van Sia, Uptown Funk van Mark Ronson en If I Go van Ella Eyre.

Bh aan schoen

Als je fan van Beyoncé bent gooi je natuurlijk je bh op het podium. Een fan in Dublin gooit de bustehouder op zo’n manier dat hij aan de schoen van de wereldster blijft hangen. Vervolgens maakt ze een geruststellend knikje naar een bodyguard. „Alles in orde.”

Tennis kijken

Niet iedereen die een potje tennis kijkt, haalt honderd miljoen websites. Als Beyoncé een kaartje koopt (ahum) wel. Ze wordt gespot op de Wimbledontribune bij de damesfinale Williams – Kerber en dat levert heel wat klikkende fotocamera’s op.

Nieuw optrekje

Het zou je buurvrouw maar worden… Beyoncé en manlief zoeken een nieuw huis in Los Angeles en laten hun oog vallen op een alleraardigst optrekje. Dat levert vooral nieuwskoppen met het bedrag op. Beyoncé wil villa van 93 miljoen dollar in Hombly Hills.

Ze is een kloon

Of Beyoncé morgen wel echt in Amsterdam straalt, dat is niet helemaal zeker. Complotdenkers weten namelijk dat Beyoncé al jaren dood is. Ze hebben ’overtuigend bewijs’ dat de artiest niet meer onder ons is en al tijdenlang in leven wordt gehouden door een dubbelganger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beyoncé altijd nieuws, van schilderij tot kloon
Sluiten