Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 5 jun 2016 / 17:35 uur

Taylor Swift verrast bruidspaar met optreden

Hoewel Taylor Swift op dit moment zelf na haar breuk met Calvin Harris niet heel gelukkig in de liefde is, heeft ze wel nog tijd om andere tortelduifjes een hart onder de riem te steken. Swift verraste een fan tijdens zijn huwelijk met een speciaal optreden voor het bruidspaar.

Huwelijksbootje

Max Singer uit New Jersey is grote fan van de zangeres. Zaterdag stapte hij met zijn liefje Kenya Smith in het huwelijksbootje. Een speciale aangelegenheid, vooral omdat ze verrast werden met een optreden en een cadeautje van Taylor Swift. De zangeres zong voor de gelegenheid haar grote hit Blank Space en verraste het bruidspaar verder met een handgeschreven kaartje met één van haar songteksten.

Moeder

Hoewel het bruidspaar zelf niets doorhad, gingen er al maanden van voorbereidingen aan het optreden vooraf. Het zusje van de bruidegom had namelijk in het geheim al contact met de zangeres gehad. De keuze voor Blank Space kwam niet zomaar tot stand. Max, al jaren fan van Swift, danste namelijk met zijn moeder op het nummer terwijl zij op sterven lag in het ziekenhuis. Om die emotionele reden en het feit dat Taylor Swift altijd haar fans graag verrast, stemde de zangeres toe met het optreden op de bruiloft.

https://www.instagram.com/p/BGQLq_5DvCp/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taylor Swift verrast bruidspaar met optreden
Sluiten